Vajag:
1 kg biezpiens
1 ½ glāze pūdercukurs
1 kg biezpiens
1 ½ glāze pūdercukurs
300 g sviests
300 g cepumi
2 ēdk kakao
4 ēdk kokosskaidiņas (var dažādu krāsu)
1 glāze indijas rieksti (vai jebkādi citi)
Gatavošana:
Biezpienu izberž caur sietu, rūpīgi samaisa ar pūdercukuru un sviestu. Masu sadala 2 vienādās daļās. Vienai biezpiena masas daļai pievieno kakao, samaisa. Otru daļu sadala 3 vienādās daļās. Vienā trešdaļā (1/3) iemaisa saberztus riekstus. Pārējās divās trešdaļās (2/3) – saberztus cepumus.
300 g cepumi
2 ēdk kakao
4 ēdk kokosskaidiņas (var dažādu krāsu)
1 glāze indijas rieksti (vai jebkādi citi)
Gatavošana:
Biezpienu izberž caur sietu, rūpīgi samaisa ar pūdercukuru un sviestu. Masu sadala 2 vienādās daļās. Vienai biezpiena masas daļai pievieno kakao, samaisa. Otru daļu sadala 3 vienādās daļās. Vienā trešdaļā (1/3) iemaisa saberztus riekstus. Pārējās divās trešdaļās (2/3) – saberztus cepumus.
Tātad rezultātā ir iegūtas trīs dažādas masas – lielākā ar kakao, vidējā ar cepumiem, mazākā ar riekstiem.
No biezpiena riekstu masas veido nelielas bumbiņas, kuras tin iekš biezpiena cepumu masas un arī veido bumbiņas, kuras, savukārt, tik biezpiena kakao masā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.