sestdiena, 2011. gada 5. novembris

Ceptas baltmaizes šķēles

Šī recepte ir viena no tām, kuras atgādina bērnību un mammas gatavotos gardumus.

Atsevišķos traukos ielej pienu un ieber cukuru. Baltmaizes šķēles iemērc pienā, tad no abām pusēm cukurā un liek uz ietaukotas pannas! Cep kamēr zeltaini brūnas.
Pienam var pievienot olu, sakult.
Sāļajam variantam piena un olu maisījumam pievieno garšvielas pēc gaumes, zaļumus.
Komentāri:
Agrāk baltmaize laikam bija savādāka... tagad ļoti jāuzmanās, lai  pienā pamērcēta maizes šķēle neizjuktu, tāpēc jādarbojas ātri. Bet ir tā vērts!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.