Vajag:
500 g burkānu
½ glāze eļļas
¼ glāze etiķa
½ glāze ūdens
1 tējk sāls
½ tējk piparu
1 ½ tējk gatavo sinepju
2 tējk raudenes sausās (origano)
3 ķiploku daivas
500 g burkānu
½ glāze eļļas
¼ glāze etiķa
½ glāze ūdens
1 tējk sāls
½ tējk piparu
1 ½ tējk gatavo sinepju
2 tējk raudenes sausās (origano)
3 ķiploku daivas
Gatavošana:
Burkānus nomizo, sagriež un liek vārīties uz 3 minūtēm. Garšvielas ar eļļu ielej burciņā uzliek vāciņu un kārtīgi sajauc. Karstiem burkāniem uzlej sajaukto marinādi, liek pastāvēt ledusskapī. Ēdami pēc pāris stundām, bet īpaši labi nākošā dienā.
Avots
Burkānus nomizo, sagriež un liek vārīties uz 3 minūtēm. Garšvielas ar eļļu ielej burciņā uzliek vāciņu un kārtīgi sajauc. Karstiem burkāniem uzlej sajaukto marinādi, liek pastāvēt ledusskapī. Ēdami pēc pāris stundām, bet īpaši labi nākošā dienā.
Avots
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.