svētdiena, 2011. gada 13. novembris

Šerbets

Vajag:
200 g baltās šokolādes
125
g sviesta
50
g rozīnes
100
g jebkādu citu žāvētu augļu vai sukātu
100
g rieksti (mandeles)
Gatavošana:
Šokolādi izkausēt ūdens peldē. Pievienot sviestu, kas pirms tam turēts istabas temperatūrā. Rozīnes uz brīdi apliet ar verdošu ūdeni, žāvētus augļus smalki sagriezt, riekstus sakapāt palielos gabalos. Visu pievienot šokolādes sviesta masai, samaisīt un uz 1 stundu ielikt ledusskapī. Pēc stundas no masas veidot desas formu, satīt folijā un likt atkal ledusskapī uz 2 stundām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.