otrdiena, 2011. gada 1. novembris

Banānu pankūkas (bez olām)

Vajag:
1 glāze miltu
1 ēdk. brūnā cukura
1 tējk. cepamā pulvera
¼ tējk. Sāls
šķipsna kanēļa
2/3 glāzes sojas piena
½ dikti gatava banāna (tāds, kam miziņa klāta brūniem punktiņiem)
1 tējk. Vaniļas
*piliens* galda etiķa
Gatavošana:
Sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri, sāli un kanēli. Citā bļodiņā sajuc ar dakšu viendabīgi samīcītu banānu, sojas pienu un vaniļu. Pieliek sausajām sastāvdaļām un labi samaisa. Ja massa sanāk pārāk bieza, pievieno nedaudz sojas piena. Beigās piepilina etiķi, kas darbosies ar cepamo pulveri.
Pankūkas cep uz vidējas uguns no abām pusēm brūnas. Sanāk apmēram 8 pankūciņas.
Pasniedz ar sīrupu, ievārījumu, banānu šķēlītēm, šokolādes mērci vai pūdercukuru, saldējumu.
Komentāri:
Brūnā cukura vietā liku parasto cukuru, sojas piena vietā izmantoju parasto pienu, banānus liku krietni vairāk, etiķi neliku. Pankūkas sanāca garšīgas. Cepot bija pufīgas, bet atdziestot mazliet sakritās. 
Avots 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.