trešdiena, 2011. gada 2. novembris

Ķilavmaizes ar kaņepju sviestu

Oriģinālā recepte ir ar anšoviem, taču es pasākumu vienkāršoju un esmu droša, ka tāpēc uzkoda nezaudēja savu burvīgo garšu buķeti... to apliecināja arī fakts, ka no viesību galda maizītes pazuda dikti ātri!


Vajag:
Rupjmaize (jo īstāka, jo labāk)
Kaņepju sviests (es izmantoju Iecavnieka ražojumu)
Olas, cieti novārītas
Ķilavas pēc gaumes
Gatavošana:
Maizi sagriež 1-2 kumosu šķēlītēs vai arī izgriez četrstūru, aplīšu formā.
Uz katras maizes uzsmērē kaņepju sviestu, uzliek olas šķēli un pa virsu ķilavas fileju.
Komentāri:
Vienkārši, latviski un ļoti… nu ļoti baudāmi gan acij, gan garšas kārpiņām!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.