Vajag:
600 g biezpiens
1 ola
½ glāze mannā
½ glāze cukura
Vaniļas cukurs
100 g šokolādes
Auzu pārslas panēšanai
Gatavošana:
Samaisīt biezpienu ar olu, mannā, cukuru un vaniļas cukuru. Šokolādi salauzt gabaliņos.
1 ola
½ glāze mannā
½ glāze cukura
Vaniļas cukurs
100 g šokolādes
Auzu pārslas panēšanai
Gatavošana:
Samaisīt biezpienu ar olu, mannā, cukuru un vaniļas cukuru. Šokolādi salauzt gabaliņos.
No mīklas veidot plāceni, kuram viducī likt šokolādes gabaliņu.
Sirņikus panēt auzu pārslās un cept sakarsētā eļļā no abām pusēm līdz gatavībai.
Pasniedz ar krējumu vai, piemēram, apelsīnu mērci.
Variācijai sirņikus var pildīt ar vārīto iebiezināto pienu un panēt smalcinātos riekstos vtml.
AvotsPasniedz ar krējumu vai, piemēram, apelsīnu mērci.
Variācijai sirņikus var pildīt ar vārīto iebiezināto pienu un panēt smalcinātos riekstos vtml.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.