trešdiena, 2011. gada 16. novembris

Sirņiki ar šokolādi un auzu pārslām

Vajag:
600 g biezpiens
1 ola
½ glāze mannā
½ glāze cukura
Vaniļas cukurs
100 g šokolādes
Auzu pārslas panēšanai
Gatavošana:
Samaisīt biezpienu ar olu, mannā, cukuru un vaniļas cukuru. Šokolādi salauzt gabaliņos.
No mīklas veidot plāceni, kuram viducī likt šokolādes gabaliņu.
Sirņikus panēt auzu pārslās un cept sakarsētā eļļā no abām pusēm līdz gatavībai.
Pasniedz ar krējumu vai, piemēram, apelsīnu mērci.
Variācijai sirņikus var pildīt ar vārīto iebiezināto pienu un panēt smalcinātos riekstos vtml.
Avots

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.