500 g biezpiens
2 olas
150 g cieta siera
100 g milti
Malti melnie pipari, sāls un citas garšvielas (pēc vēlmēm)
Zaļie lociņi, zaļumi, dilles (pēc vēlmēm)
2 olas
150 g cieta siera
100 g milti
Malti melnie pipari, sāls un citas garšvielas (pēc vēlmēm)
Zaļie lociņi, zaļumi, dilles (pēc vēlmēm)
Eļļa cepšanai
Gatavošana:
Sajauc biezpienu, olas un sarīvētu sieru. Pievieno vēlamos zaļumus un garšvielas. Samaisa. Pievieno miltus.
Gatavošana:
Sajauc biezpienu, olas un sarīvētu sieru. Pievieno vēlamos zaļumus un garšvielas. Samaisa. Pievieno miltus.
Ar samitrinātām rokām veido plāceņus un cep sakarsētā eļļā līdz gatavībai.
Pasniedz ar krējumu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.