sestdiena, 2011. gada 5. novembris

Savādāka saldā desa

Vajag:
500 g saldo salmiņu (lielie, nopērkami tirgū)
100 g sviesta
500 g konfektes “Gotiņa”
Gatavošana:
Salmiņus vienā kārtā izklāj uz cepampapīra, kas ieziests ar sviestu. Ūdens peldē izkausē sviestu, pieber uz pusēm salauztas konfektes. Maisot karsē līdz gotiņas izkusušas un no sviesta un konfektēm ir izveidojusies viendabīga masa. Karstu izlej uz salmiņiem. Ar karoti masu izlīdzina pār visiem salmiņiem, neaizmirstot arī galiņus :)
Tad visu ietin atpakaļ sviestpapīrā veidojot apaļu formu, ieliek maisiņā un liek ledusskapī uz pāris stundām, bet labāk uz visu nakti.
Avots
Komentāri:
Salmiņus var likt mazāk atkarībā no tā cik daudz karameles gribas, kā arī ieteicams, lai salmiņi būtu no trauslajiem, birstošajiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.