otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Saldā desa Paradīzes garša

Vajag:
Šokolādes kārtai
200 g cepumu
½ glāze ūdens
½ glāze cukurs
2 ēdk kakao
1 tējk konjaka (nav obligāti)
Kokosa kārtai
80 g kokosa skaidiņas
80 g pūdercukurs
80 g sviests
Gatavošana:
Šokolādes kārtai pēc iespējas smalkās sasmalcina cepumus. Šajā gadījumā noderēs piesta vai blenderis, bet ja nav, tad salauž mazmazos gabaliņos. Cepumiem pievieno kakao. Siltā ūdenī izkausē cukuru, pievieno konjaku. Saldo sīrupu lej cepumu kakao masā un visu samaisa.
Iegūto mīklu klāj uz cepamā papīra un izlīdzina veidojot taisnstūra formu 2-3mm augstumā.
Kokosa kārtai izkausē sviestu, pievieno kokosa skaidiņas un pūdercukuru. Visu kārtīgi samaisa. Iegūto masu rūpīgi izklāj uz šokolādes kārtas.
No kārtojuma veido ruleti, ietin folijā vai pārtikas plēvē un uz 30 min ieliek saldētavā. Pēc tam uz pāris stundām ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.