svētdiena, 2011. gada 6. novembris

Burkāni ātrā marinādē

Vajag:
500 g burkānu
½  glāze eļļas
¼  glāze etiķa
½ glāze ūdens
1 tējk sāls
½ tējk piparu
1 ½ tējk gatavo sinepju
2 tējk raudenes sausās (origano)
3 ķiploku daivas
Gatavošana:
Burkānus nomizo, sagriež un liek vārīties uz 3 minūtēm. Garšvielas ar eļļu ielej burciņā uzliek vāciņu un kārtīgi sajauc. Karstiem burkāniem uzlej sajaukto marinādi, liek pastāvēt ledusskapī. Ēdami pēc pāris stundām, bet īpaši labi nākošā dienā.
Avots

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.