Salātus kārto kārtās:
pirmā kārta - uz rupjās rīves rīvēti vārīti kartupeļi
otrā kārta - uz rupjās rīves rīvētas vārītas olas
trešā kārta - sasmalcināts sīpols
ceturtā kārta - uz rupjās rīves rīvēts siers
piektā kārta - uz rupjās rīves rīvēti vārīti burkāni
pa virsu - šampinjoni, kas pavisam nedaudz apcepti ar sasmalcinātu ķiploku un ingveru
otrā kārta - uz rupjās rīves rīvētas vārītas olas
trešā kārta - sasmalcināts sīpols
ceturtā kārta - uz rupjās rīves rīvēts siers
piektā kārta - uz rupjās rīves rīvēti vārīti burkāni
pa virsu - šampinjoni, kas pavisam nedaudz apcepti ar sasmalcinātu ķiploku un ingveru
Starp kārtām liek pavisam nedaudz majonēzes, rotā ar zaļumiem, lociņiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.