sestdiena, 2011. gada 5. novembris

Viltotie ikri

Vajag:
3 vārīti burkāni
attīrīta mazsālītā siļķe
~100 g kausētais siers
~ 130 g sviests
Gatavošana:
Sagriež burkānus un siļķi, tad kopā ar sieru un sviestu sablenderē vai samaļ. Smērē uz maizītēm, pilda olas u.t.t.
Viltotos ikrus ledusskapī droši var glabāt vismaz 5 dienas.
Avots 
Komentārs:
Īstos ikrus tā īsti ēdusi laikam nemaz neesmu, tāpēc nevaru spriest par garšu atbilstību, bet jebkurā gadījumā šie viltotie ikri ir garšīgs smēriņš.
Tā kā 3 burkānu un vienas siļķes svars nav konkrēts lielums, tad garša variējas atkarībā no sastāvdaļu proporcijām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.